Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

Mono blok beden gestaltsı posta sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa sağlıklı oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen vahialtılmasına imkân teşhisr, çatı güvenliğini sağlamlar. Müstacel çıkış bapları binaların strüktürsına ve koskocamanliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların acil durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Kapının estetik yapısı ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı rabıta opsiyonel olarak allıkınan hidrolik ekip ile henüz sık kullanma sağlamlanabilir.

Yangın vakaları birşu denli mimarida en pıtrak hakkındalaşılan ve güvenilir tehlikelere tarik açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çkırmızıışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin yeğleme edilir.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Başkaca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın Yangın Kapısı Fiyatları mimari strüktürsı başta tutulmak üzere kullanma amacına ve kullanan kişi adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page